Ofertă promoțională deosebită pentru giurgiuvenii care doresc instalații de încălzire pe gaze

centraleSocietatea Comercială CRISIR INSTAL SRL acreditată ANRE și ISCIR- are o veste bună pentru toți cei care doresc să își asigure confort desăvârșit în locuințe: a fost prelungită oferta promoțională pentru realizarea instalatiei de gaze concomitent cu realizarea de instalației termice, asigurandu- se încălzirea locuinței cu centrală pe gaze, astfel încât toți cei interesați au posibilitatea să dețină astfel de instalații la prețuri și tarife extrem de avantajoase și în condiții excelente de calitate. Oferta promoțională este structurată și prezentată pentru orice tip de locuință, atât pentru case cât și pentru garsoniere, apartamente, indiferent de numărul de camere și de suprafață. CRISIR INSTAL SRL oferă pachetul complet de servicii și produse necesar. Aceasta înseamnă nu numai realizarea efectivă a instalației de gaze și a instalației termice ci și toate serviciile necesare pentru proiectare, avizare și autorizare cât și pentru execuția cu radiatoare de otel , de aluminiu dar și sisteme de ultimă generație de încălzire în pardoseală.

crisirCei care doresc să își realizeze instalații de gaze și instalații termice trebuie doar să se adreseze societății CRISIR INSTAL pe bulevardul CFR , vis -a -vis de Politia Judeteana , iar specialiștii acesteia le vor pune la dispoziție cu promptitudine și profesionalism toate informațiile și serviciile necesare. Echipamentele, instalațiile, produsele, centralele termice și orice altceva mai este nevoie sunt de calitate excepțională, de înalt randament și extrem de eficiente și sunt aduse de la cei mai renumiți producători. De altfel, CRISIR INSTAL este recunoscută și atestată de aceștia ca partener oficial și aici este vorba de firme de mare renume, cum sunt: Ferroli, Ariston, Viessman, Kober Motan, Saunier Duval, Fondital, Bosch. Immergas, Vaillant, adică cele mai importante firme de pe piața internațională de profil. ATENTIE – inca mai exista un stoc limitat centrale conventionale incepand de la 1850.00 lei.

termicePentru realizarea instalației de gaze și a instalației termice specialiștii de la CRISIR INSTAL elaborează documentația necesară și soluția tehnică cea mai eficientă și avantajoasă financiar pentru orice tip de locuință sau imobil, în funcție de suprafață, de tipul construcției și de solicitările clientului. Prețurile și tarifele sunt și ele parte din oferta promoțională: 1190 de lei pentru instalație de gaze și între 2.280 și 3.480 de lei pentru instalație termică, în funcție de tipul și suprafața locuinței.

Societatea prin cel mai calificat si numeros compartiment tehnic si service asigura prompt service garantie si post garantie la instalatiile de gaz si termice precum si la centrale . Pentru a beneficia de oferta promoțională, tot ce trebuie făcut este să vă adresați reprezentanților acestei societăți, la sediul din Bulevardul CFR, vis a vis de Poliția Județeană, iar informații pot fi obținute și la numărul de telefon 0371 333 459.

CRISIR INSTAL, soluția ideală pentru confort desăvârșit – o firma giurgiuveana in slujba giurgiuvenilor .

Faceti-va in aceasta vara „sanie incalzita „ la CRISIR INSTAL !!!

(P)

Leave a Reply