Fostul șef de la Jandarmi, Tiberiu Demeter, intră în politică

demeterLa scurt timp după ce a trecut în rezervă, fostul inspector șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu, Tiberiu Demeter, a decis să intre în politică. El a depus o adeziune la Organizația locală a Partidului Liberal Reformator și, după cum au anunțat liderii acesteia, i se va încredința o funcție de conducere.

Înscrierea lui Tiberiu Demeter în Partidul Liberal Reformator a fost anunțată într-o conferință de presă de către președintele Organizației giurgiuvene, Toma Petcu, acesta avându-l alături pe noul membru de partid. Săptămâna aceasta urmează să fie aprobată cererea de adeziune, Tiberiu Demeter explicând, totodată, ce l-a determinat să intre în politică. Noul membru al PLR a mai precizat că nu este interesat neapărat de doctrina partidului, iar ceea ce a contat pentru a veni la PLR a fost relația apropiată pe care o are cu Toma Petcu. Tiberiu Demeter a spus, de asemenea, că a mai avut oferte și de la alte partide.

Fostul șef al Jandarmeriei Giurgiu a mai declarat că nu va pleca din PLR la alt partid, iar când va decide să renunțe la această formațiune va ieși definitiv și din politică. El nu a exclus, totuși, varianta de a participa la un alt poriect politic, dar numai alături de președintele PLR Giurgiu, Toma Petcu.