Florian Nicolae, alături de giurgiuveni

negru vodanegru voda 2Florian Nicolae, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Giurgiu, continuă întâlnirile cu giurgiuvenii. Zilele trecute liderul liberal a mers în cartierul Negru Vodă și în cartierul din zona străzilor Pictor Grigorescu- Pictor Andreescu, însoțit de echipa PNL pe care o propune pentru Consiliul Local. Locuitorii din aceste zone i-au relatat despre nemulțumirile și problemele pe care le au: străzi pline de noroaie sau de gropi, lipsa trotuarelor sau trotuare degradate, prea mulți câini vagabonzi, gunoaie la tot pasul etc.

pictor 1pictor 2Oamenii s-au declarat absolut dezamăgiți de actualul primar- Nicolae Barbu- pe care l-au acuzat de nepăsare și de faptul că nu s-a implicat pentru a rezolva astfel de probleme arătând că timp de patru ani nici nu a inițiat proiecte benefice pentru Giurgiu. Florian Nicolae i-a ascultat cu răbdare și le-a prezentat proiectele sale și soluțiile pe care le-a identificat și, totodată, a preluat o serie de propuneri și idei pe care i le-au prezentat cei cu care au stat de vorbă. â

Alături de Florian Nicolae au fost și mai mulți membri ai echipei PNL pentru Consiliul Local, și aceștia prezentându-le giurgiuvenilor proiectele destinate dezvoltării orașului și rezolvării celor mai acute probleme din cartierele vizitate.

Puteți urmări materialul video din cartierul Negru Vodă aici:

http://tvgiurgiu.net/o-echipa-eficienta-pentru-un-oras-modern/

Întâlnirea cu locuitorii din zona Pictor Grigorescu- Pictor Andreescu poate fi vizionată aici:

http://tvgiurgiu.net/pentru-o-viata-mai-buna/

Întâlnirile lui Florian Nicolae cu giurgiuvenii au continuat și în alte cartiere ale orașului și vor avea loc și în perioada următoare. Puteți urmări amănunte în emisiunile TV Giurgiu și pe tvgiurgiu.net.

Leave a Reply